Continurooster & gedragsprotocol

Documenten om te downloaden.

Ons gedragsprotocol

Om er voor te zorgen dat alle leerlingen zich kunnen ontwikkelen binnen een rustige, leerbare werkomgeving heeft de Stichting Openbaar Primair Onderwijs Deventer voor al haar scholen een veiligheidsprotocol opgesteld (het veiligheidsprotocol ligt ter inzage bij de directie). Ook bij ons op school vinden we dat goede leerprestaties bereikt kunnen worden als leerlingen en leerkrachten met plezier naar school gaan. Een veilig klimaat en een prettige sfeer dragen hier sterk aan bij. Respect voor elkaar staat bij ons hoog in het vaandel en algemene fatsoensnormen en goede omgangsvormen vinden we belangrijk. Daarom hebben we op de Cees Wilkeshuisschool afgesproken dat we naast het veiligheidsprotocol een gedragsprotocol hanteren waaraan alle betrokkenen zich moeten houden.

Download hier het gedragsprotocol

Protocol continurooster

Dit is het protocol "Continurooster Cees Wilkeshuisschool". Dit plan geeft een beschrijving van hoe de lunch en de opvang tussen de middag op de school is vorm gegeven. Het is bedoeld voor alle betrokkenen.

Download hier het protocol continurooster