Meester Lode stelt zichzelf voor

dinsdag 10 september 2019

Meester Lode stelt zichzelf voor

Hallo allemaal,

Ik ben Lode Acke, 29 jaar en fanatiek met sport bezig. Tijdens school kan je mij herkennen aan mijn opvallende oranje sportshirt. Kan niet missen!

Via sportbedrijf Deventer zal ik dit jaar de gymlessen en de naschoolse sportactiviteiten (maandagmiddag) vormgeven. Na twee weken lesgeven valt het mij op dat er al wat kinderen erg fanatiek met sport bezig zijn. Dit wil ik graag zo houden en waar nodig nog meer stimuleren, zodat iedereen fit en gezond de basisschool kan volmaken.

Tijdens mijn lessen heb ik maar drie regels:

  • gymkleren (shirtje, broekje en binnenschoenen)
  • de zaal alleen met toestemming verlaten
  • luisteren we naar elkaar

Samen maken we er een mooi sportief jaar van!

Meester Lode

Fotoalbum

Deel dit artikel

Helaas, Uw browser is te oud om deze website te tonen. Update uw browser.