• Sabrina van der Horn

Groep 1/2b

Jaar 2018 — 2019

Fancy Fair vrijdag 6 juli 2018

Vorige week vrijdag was de tweejaarlijkse fancy fair, georganiseerd door de OR. Ondanks voetbal (WK) werd de fancy fair druk bezocht en was het een gezellig gebeuren. Dit werd mede mogelijk gemaakt door de extra ouderhulp en de vele sponsoren. We danken hen hiervoor. De opbrengst van de Fancy Fair was € 1200, een geweldig resultaat.

Palmpaasoptocht

Vanmiddag liepen de kinderen uit de kleutergroepen en groep 3 weer de traditionele Palmpaasoptocht. Dit jaar ging de tocht voor de eerste keer naar het wooncomplex van St. Jurrien. De kinderen werden er door de bewonders opgewacht. Terug bij school stonden alle ouders de kinderen weer op te wachten. Het was weer een gezellig gebeuren, maar wel een beetje koud. De optocht werg opgevrolijkt door mid...