Met groep 5 naar het verzorgingstehuis

maandag 18 december 2017

Met groep 5 naar het verzorgingstehuis

Vandaag zijn we met groep 5 naar het verzorgingstehuis geweest op de Rivierenwijk. De moeder van Chiara is daar werkzaam en stelde voor dat het leuk zou zijn om de oudjes een kerstkaart te brengen en samen te zingen. De moeder van Chiara is eerst in de klas geweest, om wat over haar werk te vertelen en welke ouderen daar wonen. Zo wisten de kinderen wat ze konden verwachten. Maatschappelijk gezien, een mooie activiteit ! En de kinderen vonden het een leuk uitje ! Ze kregen nog wat te drinken en wat lekkers en als afsluiting een rondleiding. Al met al, was het een geslaagd uitje ! Dank aan allen die dit mogelijk hebben gemaakt. Op de foto's is te zien hoe de kinderen onder de indruk zijn van de belangstelling die de bewoners hadden voor ons. (Om privacy redenenen en uit respect, heb ik de ouderen onherkenbaar gemaakt. )