Rommelpiet , theaterles en bezoek pietenhuis

donderdag 30 november 2017

Rommelpiet ,  theaterles en bezoek pietenhuis

Woensdag was een drukke dag voor de kleuters van groep 1 /2 b. Toen ze ' morgens op school kwamen zat er iets in hun schoen en was de rommelpiet geweest. Nadat de kinderen heel netjes en snel alles weer hadden opgeruimd , kregen ze hun eerste theaterles van dit schooljaar van de vakdocent. Ze beeldden o.a. uit dat ze pietjes waren , die over de daken liepen met de cadeautjes en pietjes die het paard borstelden en opzadelden. ' s Middags gingen de kinderen zelf naar een theatervoorstelling in het pietenhuis. Sommige kinderen vonden het erg spannend , maar toch ook wel heel erg leuk , vooral toen de pieten zich lieten zien. Al met al was het een drukke , maar geslaagde dag !

Fotoalbum

Deel dit artikel

Helaas, Uw browser is te oud om deze website te tonen. Update uw browser.