Finale voorleescompetitie

donderdag 30 november 2017

Finale voorleescompetitie

Afgelopen maandag (27 november 2017) was weer de jaarlijkse finale van de voorleescompetite schooljaar 2017-2018. Deze competitie wordt gehouden in de groepen 7 en 8. Uit iedere groep komen twee finalisten. zij strijden voor de titel 'voorleeskampioen schooljaar 2017-2018'. De finalisten uit groep 6/8 waren Bente en Susan, uit groep 7 waren de finalisten Lukas en Lotus en groep 8 Noël en Esra. Zij moesten hun kwaliteiten op het gebied van vorlezen tonen aan een ware jury. De jury stond onderleiding van juf Monique, zij werd geassisteerd door juf Christine en meester Tom. Zij hadden de zware taak om uit deze kanjers nog een kampioen te moeten kiezen. Alle voorlezers werden aangemoedigd door de leerlingen uit hun klas. Na het beraad van de jury werd Susan uitgeroepen tot kampioen. Zij gaat de school vertegenwoordigen in de volgendende ronde, kampioen van Deventer. Esra werd de reservekampioen. Alle andere kandidaten hadden de 3e plaats. Het was een gezellige middag voor kinderen en ouders, die uitstekend was georganiseerd door juf Amerinth.