Kinderboekenweek en biebbezoek groep 1/ 2 B

maandag 09 oktober 2017

Kinderboekenweek en biebbezoek groep 1/ 2 B

Afgelopen woensdag 4 Oktober was de start van de kinderboekenweek. Het thema van de kinderboekenweek is "Gruwelijk eng! " Alle kleuters kregen het boek " De Gruffalo " , wat de ouders thuis voor kunnen lezen. Ook waren de kleutergroepen uitgenodigd voor een bezoek aan de bibliotheek Keizerslanden en 's middags was het de beurt van groep 1/2 B. Er waren gelukkig genoeg ouders en een oma, om de groepjes te begeleiden . In de bibliotheek werden we ontvangen door een mevrouw, die een spannend verhaal voorlas en daarna mochten de kinderen een boek lenen voor op school. Ieder kind mocht zijn of haar eigen boek afstempelen en nadat alle boeken verzameld waren, gingen we weer naar school terug. Het was een leuke middag ! Hierbij willen we nogmaals de ouders en oma bedanken, die dit uitstapje mogelijk hebben gemaakt!