Blog

Laatste nieuws over de Cees Wilkeshuisschool. Geschreven door de leerkrachten zelf.

Fancy Fair vrijdag 6 juli 2018

Vorige week vrijdag was de tweejaarlijkse fancy fair, georganiseerd door de OR. Ondanks voetbal (WK) werd de fancy fair druk bezocht en was het een gezellig gebeuren. Dit werd mede mogelijk gemaakt door de extra ouderhulp en de vele sponsoren. We danken hen hiervoor. De opbrengst van de Fancy Fair was € 1200, een geweldig resultaat.

Nog een aantal kiekjes !

Hierbij nog een aantal foto's van het uitje naar de Lebuïnuskerk en de theatervoorstelling bij Saxion. (lerarenopleiding van onze staigaires) Ik hoop dat iedereen erop staat ! In ieder geval geeft het een impressie van de sfeer !

50 dingen in de natuur

Vanmiddag hebben de kinderen uit groep 3 het 50 dingen boek gekregen met daarin natuurlijke activiteiten die ze in de eigen omgeving kunnen doen; van hutten bouwen tot kastanjes zoeken. Veel plezier!

Buitenlesdag!

Buitenlesdag! Vandaag is het nationale buitenlesdag. Vanmiddag heeft groep 3 buiten gelezen, geoefend met spelling en bingo gespeeld. Een geslaagde activiteit ☀️

Palmpaasoptocht

Vanmiddag liepen de kinderen uit de kleutergroepen en groep 3 weer de traditionele Palmpaasoptocht. Dit jaar ging de tocht voor de eerste keer naar het wooncomplex van St. Jurrien. De kinderen werden er door de bewonders opgewacht. Terug bij school stonden alle ouders de kinderen weer op te wachten. Het was weer een gezellig gebeuren, maar wel een beetje koud. De optocht werg opgevrolijkt door mid...